Vieraskirja

Vieraskirja on toistaiseksi suljettu yhtyeen ollessa tauolla. Mikäli yhtyeen jäsenille haluaa lähettää terveisiä tai kysymyksiä, voi laittaa sähköpostia levy-yhtiön osoitteeseen . Kiitokset kaikille vuosina 2005–2016 vieraskirjaan kirjoittaneille!


« 1 , 2 , 3 , . . . . . . . . . . . . . . . . 20 , 21 , 22 »

Nimesin yksipyöräiseni Salamaponiksi.

Havu-Kelmi – 29. heinäkuuta 2014 klo 16:09


Vastaus: Erinomaista toimintaa.

Wilhelm – 8. Joulukuuta 2014 klo 08:19

 

Kun kerta Klaus mainostaa K-Makkaraa, niin voisi Wilhelm mainostaa Wilhem makkaraa! Kyllä maistuu molemmat :)

Hakaniemen taiteilijat – 29. kesäkuuta 2014 klo 00:19


Vastaus: Jonkun laadukkaan vegemakkaran mainokseen voisin mennäkin!

Wilhelm – 8. Joulukuuta 2014 klo 08:18

 

Onkohan kukaan koskaan uskaltautunut keikallanne Eka Kerta-biisin takia pyytämään jotain ihastustaan tanssimaan tai päätynyt pussailemaan tämän kanssa Nöpönenän soidessa?

12345678 – 11. kesäkuuta 2014 klo 02:34


Vastaus: Toivottavasti! Ainakin olen kuullut useampia tarinoita, joiden mukaan ihmiset ovat tavanneet toisensa meidän keikallamme ja päätyneet yhteen.

Wilhelm – 8. Joulukuuta 2014 klo 08:17

 

Olin bongaavinani yhtyeen laulajan eräästä makkaramainoksesta, onko näin? :)

bongaaja – 5. kesäkuuta 2014 klo 22:09


Vastaus: Samaltahan se toki näyttää, mutta ei se ole Klaus vaan Lasse. Sama ero kuin Teräsmiehellä ja Clark Kentillä.

Wilhelm – 8. Joulukuuta 2014 klo 08:15

 

Voiko Ukkosmaineen takia menettää yöunet? Kyllä voi. Muutaman tunnin pyöriny sängyssä ja mietiskellyt kuinka hieno yhtye Ukkosmaine on. Salamaponin selässä -kirjasta tuli idea kirjoittaa oma fanitushistoriikki, joka on kylläkin aivan liian lyhyt. Ei edes paria vuotta. Ehkä kirjoitankin sen vasta kun olen päässyt näkemään teidät livenä. Keikallenne en siis ole vielä tähän mennessä päässyt, mutta olen luvannut itselleni, että vielä tänä vuonna.

Matkustan Joensuuhun lähiaikoina ja on kyllä hienoa nähdä legendaariset paikat ihan livenä. :)

Jatkakaa samaan malliin!

Uneton ihailija – 2. kesäkuuta 2014 klo 04:23


Vastaus: Asialliset unettomuuden syyt kyllä:) Tervetuloa keikoille ja mukavaa Joensuun reissua!

Wilhelm – 5. Kesäkuuta 2014 klo 12:56

 

Olin lukemassa keskusteluja vauva.fi -sivustolla. Yllätyin aika paljon, kun huomasin teidän nimet yhdessä keskustelussa. Viestit 4, 6 ja 34. http://www.vauva.fi/keskustelu/3993942/ketju/saat_viettaa_kaksi_tuntia_valitsemasi_henkilon_kanssa_kenet_valitset

jensku – 31. toukokuuta 2014 klo 01:10


Vastaus: Kappas. No, kyllä meille voi tulla ihan rohkeasti juttelemaan keikkojen jälkeen ja miksei muutenkin.

Wilhelm – 5. Kesäkuuta 2014 klo 12:53

 

Lainasin mun veljeltä teidän kirjan. Se loppui äsken ja en voi kuin kuunnella kyyneleet silmissä nöpönenää ja salamaponia! Ootte kyl niin hyvän hengen yhtye! Osittain teidän takia oon tajunnut ettei ole mitään pahaa olla yltiöromanttinen ja ylpeä siitä!

Oltiin sillä Ilosaarikeikalla, millä huiska lensi lavalle. Ensin tuli siitä paha mieli (että joku vihaa teitä ja haluu pilata kaikkien keikan, mut onneks se ei ollutkaan niin! Luin kirjasta :) ja sit välikohtauksen jälkeen soititte jonkun ihan superherkän biisin, niin herkän että melkein vollotin siellä!! Sanoin keikan jälkeen veljelle et itku kurkussa kuuntelin sitä välikohtauksen jälkeisbiisiä ku oli niin herkkää ja veli sano, et hän kuunteli itku kurkussa KOKO keikkaa, ku oli niin herkkää :) Ootte parhaita! Älkää vaan lopettako!

mamselli – 27. toukokuuta 2014 klo 23:39


Vastaus: Kiitos kauniista kehuista! Me jatkamme:)

Wilhelm – 30. Toukokuuta 2014 klo 14:54

 

Karttunen, ilahdutuslahjasi toimi. Never tiedän tulleeko kiitos ikkään perille (tietäen miun ja koneittein/ bittiavaruuden yhteistyötason), siuta Aallontieltä lähtien armastanut (jopa joskus samoilla aalloilla keikkunut) Sormunen. Ps. Isä asettuu uomiinsa, en tiiä kummalla ottaa kovemmalle. Kesä tulloo ja Niinivaarallakin on helle.

Sormunen, Päivi Hillevi – 23. toukokuuta 2014 klo 18:30


Vastaus: Kiva kuulla, että se piristi! Ja viestikin tuli perille aivan mainiosti, eli hyvin surffattu:) Voimia ja kaikkea hyvää!

Wilhelm – 27. Toukokuuta 2014 klo 16:42

 

Kiitos Helsingin Henry's Pubin keikasta! Vääntäydyin paikalle yksinäisenä sutena ja pelkäsin, että fiilis ei kohoa yhtä korkealle kuin aiemmilla keikoilla kavereiden kanssa. Turha pelko - taas kerran tuntui siltä, että elämä on oikeastaan hiton kivaa ja vielä Kampin bussiterminaalissakin hymyilin itsekseni. Toivottavasti nähdään taas pian!

P.S.: Kirja on muutamaa sivua vaille luettu, iso kiitos siitäkin! Nuo muutama sivu ovat lukematta siksi, että sittenhän kirja olisi loppu...

amanda – 23. toukokuuta 2014 klo 10:27


Vastaus: Kiitos itsellesi, Henkassa oli tosiaan tunnelma katossa! Mukava kuulla myös, että pidit kirjasta:) Nähdään toivottavasti pian!

Wilhelm – 27. Toukokuuta 2014 klo 16:40

 

joonatan tässä kiteeltä moi. tulkaa kesällä naller rockiin 2014 paljon on kannattajia täällä ois tosi mahtavaa kuulla teijjät uudestaan ja perkele viel kiteellä :D tarjoon oluet :D

Joonatan Olkkonen – 18. toukokuuta 2014 klo 02:52


Vastaus: Moi moi. Me tulemme kyllä soittamaan melkeinpä minne vaan, kunhan joku pyytää. Eli jos tahtoisit nähdä meidät vaikkapa tuolla Nallerockissa, niin kannattaa esittää toive järjestäjälle:)

Wilhelm – 27. Toukokuuta 2014 klo 16:39

 

Tervehdys!

Olen jo useampaan kertaan kirjoittanut, lopulta taas kumittanut tekstin pois vieraskirja/kommenttiboxista ajatellen onko tämä aivan sovelias tai oikea paikka, mutta jokin pakottava tarve avautua ja yrittää välittää sitä tärkeyttä ja voimaa antavaa energiaa mitä musiikkinne antaa. Näin kirjallisesti. Esiintymisenne, Levy-Eskoissa eilen 16.5, jälkeen iski totaalinen jäätyminen enkä löytänyt sanoja mitkä kuvaisi vilpittömästi tunnetiloja mitä sisälläni vylläsi - vaikka mietin etukäteen nyt olevan tilaisuus, mikäli haluan jotain sanoa.
Elämä heittelee välillä rankalla kädellä ja maailma ympärillä kaatuu, romahtaa rakentuakseen uudelleen. Jokaisella varmasti tästä omakohtaiset kokemuksensa. Itselleni yksi tälläisistä hetkistä on tapahtunut hiljattain, kun läheinen ja pitkäkestoinen (lapsuuden)ystäväni menehtyi. Takaisin jaloilleen pääseminen ottaa aikansa ja prosessissa auttaa mm. erilaiset taiteenlajit. Teijän musiikki on ollut yksi näistä valonpilkahduksista surun hämäryydessä.
Niin sen pitikin mennä ja Pielisjoki ovat esimerkkeinä mainitakseni antaneet erityistä uskoa, toivoa ja rakkautta elämää sekä tulevaisuutta kohtaan.

Samaisen päivän iltana kun olitte Eskoissa, olitte myös Kerubissa. Siellä tilan ylle sekä varmasti jokaisen sydämeen levisi esiintymisenne aikana paikoilleen hyvänolon, autuuden aura ja ulkomaailma sai unohtua hetkeksi kokonaan.

Kiitos, kun olette olemassa ja teette rohkeasti omaa juttuanne - täällä on monta ketä tekemänne työn hedelmät auttavat!

Johanna – 17. toukokuuta 2014 klo 13:31


Vastaus: Tämän lukeminen liikutti, suuri kiitos tarinan jakamisesta. Voit uskoa, että tuntuu todella hyvältä kuulla, että musiikillamme on tuollaista konkreettista vaikutusta. Kuvauksesi Kerubin keikasta on kauniisti muotoiltu, tunnistan nuo samat tunteet lavalta käsinkin koettuna. Toivotan sinulle valoa ja voimaa surun keskelle!

Wilhelm – 27. Toukokuuta 2014 klo 16:38

 

Kiitos aivan superhyvästä keikasta Kerubissa! Ilta meni liian nopeasti. Tuntui, että keikka olisi kestänyt vasta puoli tuntia, kun jo lopetitte. :D Ootte parhaita. <3

jensku – 17. toukokuuta 2014 klo 11:39


Vastaus: Kiitos itsellesi! Samalta se tuntui lavallakin, ei olisi millään raaskinut lopettaa vaikka keikka venyi yli parituntiseksi. Jälleen kerran muisti, kuinka ihanaa ja parasta meidän yleisömme on.

Wilhelm – 27. Toukokuuta 2014 klo 16:34

 

Lukion päättyessä oli uskomattoman hauskaa ja haikeaakin bilettää vielä kerran koko porukalla teidän keikalla. Varsinkin kun niin monet biisit on ihan sanasta sanaan totta itsellekin (paikannimiä myöten) niin ei voi olla herkistymättä. Kiitos.

yop – 17. toukokuuta 2014 klo 01:45


Vastaus: Kiitos, ilo oli molemminpuolinen! Onnea ylioppilasjuhliin ja nähdään heinäkuussa Pop-kadulla!

Wilhelm – 27. Toukokuuta 2014 klo 16:31

 

Keikalta lähdettyä ajattelin et vittu kun oonkin sekasin. Alkoholia en tosiaan nauttinut tippaakaan tai muita substansseja. Kiitokset elämäni mahdollisesti parhaasta keikasta.

10v – 17. toukokuuta 2014 klo 01:35


Vastaus: Kiitos! Sanaton olo jäi tuosta keikasta itsellekin, mieletön tunnelma. Tuli aika vahvasti sellainen olo, että yhtyettämme on keikkatauon aikana kaivattu. Ja olen ihan samaa mieltä siinä, että Kerubin veto tosiaan oli yksi parhaista keikoista koskaan.

Wilhelm – 27. Toukokuuta 2014 klo 16:29

 

Eikun oho se ei ollukkaa mulkku vaan pelkkä hellehuiska.

(pahoittelen viestitulvaa, en näköjään malta lukea kappaletta loppuun kommentoimatta tänne...)

oish – 16. toukokuuta 2014 klo 16:07


Vastaus: Juuri näin:) Ja eipä täällä päivittäistä viestirajoitetta ole. Parhaitenhan tämä tietenkin toimii, kun vastailen näin interaktiivisesti lähes pari viikkoa myöhässä;)

Wilhelm – 27. Toukokuuta 2014 klo 16:26

 

Niin ja olihan siellä tosiaan se ykskin m****u joka viskasi Klausia jollakin, mutta yhtyeestänne kertoo paljon se, etten edes muistanut sitä ennen kuin nyt kirjasta luen uusintana.

oish – 16. toukokuuta 2014 klo 16:05


Vastaus: Juu, välikohtaus oli vain lyhyt särö muuten onnistuneeseen keikkaan ja myöhemminhän sekin osoittautui väärinkäsitykseksi.

Wilhelm – 27. Toukokuuta 2014 klo 16:25

 

Lueskelen tässä juuri kirjaanne ennen Levy-Eskojen ilmaista keikkaa, kävelykierrosta, sekä illan keikkaa. Nyt olen päässyt kohtaan Ilosaarirockin 2010 keikasta.

Pakko sanoa, että muistan itsekin sen äärettömän hyvin kun kohtasin bändinne silloin ensimmäistä kertaa. Se oli todella kuin unta, itselleni aluksi äärettömän epäuskoista. Aluksi ajattelin että "Ukkosmaine" voisi olla joku hevibändi ja kun Bad Religion ei kauheasti kiinnostanut niin suuntasin kaverini kanssa sinne, koska muitakaan esiintyjiä ei ollut enää.

Ensimmäisten biisien aikana nauroimme äärettömän hämmentyneinä enkä tiennyt oikein mitä mieltä tästä spektaakkelista olisin. Lopuksi olisin halunnut jo jorata täysillä, mutta olin tuolloin vielä varautunut teini joten en uskaltanut. Erityisen hämmentävää oli, että bändi josta en ollut kuullutkaan omasi niin paljon faneja jotka tiesivät jokaisen sanan ulkoa.

Sittemmin olen ostanut kaikki levyt ja osaan itsekin kaikki sanat ulkoa. Eilen muuten käännytin jälleen uuden henkilön uskontoonne!

oish – 16. toukokuuta 2014 klo 16:02


Vastaus: Hienoa! Kiitos tämän tarinan jakamisesta sekä osallistumisesta kymmenvuotisrientoihin, toivottavasti nähdään kesällä Pop-kadulla!

Wilhelm – 27. Toukokuuta 2014 klo 16:24

 

Mä odotan niin innolla Kerubin keikkaa! Toivoisin vain kuulevani nimikkobiisinne Ukkosmaineeseen. Pidän siitä kaikkein eniten, mutta toistaiseksi en ole kuullut sitä keikoillanne.

Glitterit ja diskopallot on valmiina, kohta nähdään!

S – 14. toukokuuta 2014 klo 09:44


Vastaus: Oujeah, korvat hörölle, toiveesi saattaapi toteutuakin!

Klaus – 15. Toukokuuta 2014 klo 23:54

 

Onko paidoista tulossa lisää kokoja? Esim uusimmista l kokoa

Gaabriel – 13. toukokuuta 2014 klo 20:54


Vastaus: Uusimmista ei valitettavasti ole ainakaan nyt heti tulossa lisää kokoja. Ponipaidoista sen sijaan kyllä, kävisikö sellainen? Siitä on nyt taas kaikkia kokoja! :)

Klaus – 15. Toukokuuta 2014 klo 23:53

 

Kiitos hyvästä keikasta, vaikkei siellä Kuopion Henkassa sitä porukkaa niin paljoa ollutkaan. Ihmebändi, kun saatte tanssit aikaiseksi vaikka tyhjästä!

Annu – 2. toukokuuta 2014 klo 10:03


Vastaus: Mukavaa kun olit paikalla:) Keikkojen hyvyys ei ole koskaan kiinni siitä, miten paljon väkeä on paikalla vaan enemmänkin siitä millainen vuorovaikutus yhtyeen ja yleisön välille syntyy. Henkassa löysimme vahvasti yhteisen taajuuden, kiitokset siitä kaikille paikalla olleille!

Wilhelm – 9. Toukokuuta 2014 klo 15:55

 

Salamaponin selässä on huikea matkata! Kiitos upean kirjan, tässä kärsii opiskelijan viimepinnistykset ennen kesää, kun opusta ei pysty kädestä laskemaan. Toivottavasti matka jatkuu vielä (vähintään) sinne Ilovaarirockiin saakka. :)

Kerubissa singotkoon salamat Salista taivaisiin!

Kaikkea hyvää nyt ja aina, täällä ja tulevaisuudessa.

v – 28. huhtikuuta 2014 klo 23:08


Vastaus: Kiitos paljon, toivottavasti riittää aikaa myös koulukirjoille:) Nähdään Kerubissa!

Wilhelm – 9. Toukokuuta 2014 klo 15:51

 

Salamaponin selässä- kirja on hauskin, mukaansatempaavin ja inspiroivin kirja jonka oon pitkään aikaan lukenut. On ollut liikuttavaa lukea ukkosmaineen vaiheista koska oon ite käynyt keikoillanne jo monen vuoden ajan ja musikkinne on antanut iloa moneen synkkään hetkeen! Oon nauranut sattumuksillenne vedet silmissä ja arvostukseni bändiänne kohtaan on kasvanut entisestään kun oon saanut lukea miten kovasti töitä ootte bändin eteen tehnyt. Teen itekin musiikkia ja teidän asenne ja tarina inspiroi minuu valtavasti. Suuri kiitos siitä! :)

Vapautus – 28. huhtikuuta 2014 klo 10:39


Vastaus: Kiitos viestistä! On aivan erityisen kivaa kuulla, että tarina antaa muille musiikintekijöille inspiraatiota ja toivottavasti myös uskoa omiin tekemisiin. Tsemppiä ja nähdään keikoilla!

Wilhelm – 9. Toukokuuta 2014 klo 15:50

 

Kiitos hyvästä kirjasta. Tarinoita laulujen takaa olisi ollut kiva lukea enemmän. Ehkä sitten jatko-osassa seuraavasta kymmenestä vuodesta, heh :)

jensku – 26. huhtikuuta 2014 klo 20:18


Vastaus: Kiitos kehuista! Paljon valintojahan tuossa kirjassa piti tehdä sen suhteen mitä ottaa mukaan ja mitä jättää pois. Laulujen tarinathan ovat siellä lopussa ikään kuin bonuksena, joten tuo nykyinen määrä 12 laulusta tuntui perustellulta. Mutta ehkä tosiaan joskus myöhemmin lisää, jossain yhteydessä:)

Wilhelm – 9. Toukokuuta 2014 klo 15:27

 

Yhtyeen alkuaikoina bändinne liittyi myös hyvin vahvasti joensuulaisuuteen ja erityisesti niinivaaralaisuuten. Nyt myöhemmin, ymmärrettävästi, olette siirtyneet elämässä eteenpäin ja Pallosalama oli tietääkseni ensimmäinen levy joka ei sisällä yhtään viittausta Joensuuhun.

Kysynkin siis, että merkkaako Joensuu teille enää mitään muuta kuin kaupunkia muiden joukossa, onko se edelleen koti?. Kysyn tätä siksi, että itse tunnen aina palaavani Joensuuhun takaisin ja sen olevan ainoa "oikea" kotini, vaikka elämässä toki tulen paljon muualla kulkemaankin.

Siksi erityisesti Pielisjoki-kappaleenne on tärkeä, varsinkin rivit:

"vaikka etsin, kaduilta Helsingin/niin täältä löydän sisäiseni sankarin"

ja

"tuli vastaan mitä tahansa/vaikka matkustaisin minne tahansa/niin muistan hetket Suvantosillalla/ja tänne, mun sydän aina palaa... Pielisjokeen."

bielisjogi – 2. huhtikuuta 2014 klo 16:41


Vastaus: Terve Jogi!

Salamasiskot, salamaveljet taisi olla ensimmäinen levy, jolle ei tullut Joensuu-viittauksia.

Kyllähän Joensuu on aina erityinen paikka, koska olemme siellä pitkään asuneet. Mutta ei se ainakaan allekirjoittaneesta tunnu enää kotikaupungilta, ei ole tuntunut sen jälkeen kun muutin sieltä pois 2004. Siellä on kyllä yleensä erittäin mukavaa käydä!

Mukavaa, että Pielisjoki-biisi merkkaa sinulle paljon! Sen biisin kertojahahmo todella rakastaa kotikaupunkiaan :)

Klaus – 5. Huhtikuuta 2014 klo 17:32

 

Hei, mihin aikaan päivästä Niinivaara- kiertokävely mahtaa olla?

Niina-täti – 27. maaliskuuta 2014 klo 18:25


Vastaus: Heip! Tarkoitus olisi sopia osallistujien kanssa kaikille sopiva aika, todennäköisimmin siis koulu- ja työajan päätyttyä, eli iltapäivästä/alkuillasta.

Wilhelm – 27. Maaliskuuta 2014 klo 20:15

 

Mikä on suurin keikka yleisömääräisesti jolle olette soittaneet? Oliko se Ilosaarirockin keikka vuonna 2010 jossa tutustuin teihin ensi kertaa? Tuskinpa sentään, olisiko se ollut youtubesta löytövä video Pohjois-Karjala Stadissa-tapahtumasta? Vaiko kenties kuitenkin PMMP:n lämppäreinä Areenalla?

ay – 19. maaliskuuta 2014 klo 21:05


Vastaus: Hmm. Vaikea sanoa, kun vaikkapa festareilla on mahdotonta arvioida tarkkaa yleisömäärää yhden bändin kohdalla. Veikkaan kuitenkin, että juuri tuo mainitsemasi Ilosaarirock 2010 on yleisömäärän kannalta suurin keikka. Se energia joka ihmisistä lähti tuntui kehossa vielä monta päivää keikan jälkeen.

Wilhelm – 24. Maaliskuuta 2014 klo 15:36

 

Mitäs jos mesenaatista tulee vaikka 1950e niin eikö kirjaa silloin tehdä? Tai 1900e, 1800e?

420 – 19. maaliskuuta 2014 klo 12:24


Vastaus: Kirjahan on siis jo käytännössä tehty, sen aineisto on viimeisiä silauksia vaille valmis. Mesenaattisivuston tarkoituksena on rahoittaa kirjan julkaisu, sillä kuluja tulee siihen liittyen monesta eri suunnasta. Kirjaa varten on tehty niin paljon työtä, että julkaisematta se ei varmasti jää. Kyse onkin siitä, että haluaisimme kirjan julki jo nyt toukokuussa, kun soitamme 10-vuotisjuhlakeikkoja ja tätä varten olemme pyytäneet kuuntelijoiden apua. Tällä hetkellä tilanne näyttää varsin hyvältä, joten toivotaan että Ukkosmaine-kirja näkee päivänvalon pian!

Wilhelm – 24. Maaliskuuta 2014 klo 15:28

 

Mitä kautta vappuna olevalle Dipoli-keikallenne saa ostettua lippuja?

innostunut – 6. maaliskuuta 2014 klo 14:44


Vastaus: Valitettavasti tästä ei ole vielä tietoa. Kyseessä on pääasiassa teekkareille suunnattu juhla, mutta alustavien tietojen mukaan lippuja on myynnissä muillekin - aiempina vuosina niitä on myynyt ainakin Tiketti. Ilmoittelemme lippuasioista heti kun tarkempaa tietoa on.

Wilhelm – 24. Maaliskuuta 2014 klo 15:25

 

Jos tilaan teiltä paidan ja koko on huono niin voiko sen vaihtaa toiseen?

ps. Voiko niitä varata jos ei vielä kykene tilaamaan : D

jenkins – 27. helmikuuta 2014 klo 15:11


Vastaus: Moi! Kätevin on tietenkin, että saisit suoraan sopivan kokoisen paidan. Mikäli olet epävarma sinulle sopivasta koosta, niin voit tiedustella neuvoja osoitteesta ukkosmaine@ukkosmaine.com (samalla voit tiedustella tuota varausmahdollisuutta)

Jos asut Joensuussa, niin Levy-Eskoissa on myynnissä pieni erä paitojamme, siellä siis myös pääsee kätevästi testaamaan sopivaa kokoa.

Wilhelm – 27. Helmikuuta 2014 klo 19:25

 

Lippu ostettu toukokuun Kerubin keikalle. Onpahan mitä odottaa. :)
Olisi kiva tietää millä tavalla Niinivaarantie 19 liittyy Ukkosmaineeseen, koska olen joskus asunut siinä talossa.

jensku – 27. helmikuuta 2014 klo 13:30


Vastaus: Jes, Kerubissa nähdään! Niinivaarantie 19 päätyi ensimmäisen levymme nimeksi siksi, koska Klaus asui levynteon aikaan kyseisessä osoitteessa. Kun levyn biisien aiheetkin olivat pitkälti kotikulmilta, niin nimi tuntui sopivalta.

Wilhelm – 27. Helmikuuta 2014 klo 14:05

 

« 1 , 2 , 3 , . . . . . . . . . . . . . . . . 20 , 21 , 22 »